Transfer.ro – fail

Acu’ vreo zi – două, dau să transfer ceva via transfer.ro. Completez toate cele (email destinatar, email expeditor, indic fișierul de transferat, bag și un mic comment), iar la sfârșit introduc codul antispam afișat. Apoi click pe [UPLOAD]. Da’ n-a mers… Mesajul de eroare:

Eroare! Numarul introdus de dvs. este gresit! Reincearca!

Băi frate! Ce poate fi greșit la un cod de 4 cifre? L-am reintrodus, tot n-a vrut. Până nu am dat refresh la pagină (și completat iar toate câmpurile) n-a vrut! În altă ordine de idei, băieții de la WebMaker (cei care au făcut transfer.ro) ar trebui să învețe și românește, în afară de limbile străine pe care le vorbesc deja. Ei zic că

WebMaker este o echipa de profesionisti in programare, design si optimizare web. Ca limbi straine, vorbim engleza, franceza, spaniola si turca. Cunoastem si urmatoarele concepte: PHP, MySQL, JavaScript, OOP, SWF, AJAX, XML, Web2.0, RSS,SEO, FLASH, DRM, Linux sau VideoStreaming.

Vreau să zic că puteau să folosească diacritice.

O altă chestie care nu mi-a reușit la transfer.ro a fost introducerea mai multor destinatari (știu, maxim 5) în câmpul respectiv. Adică, de scris i-am scris, dar apăsarea lui [UPLOAD] genera un mesaj de eroare. Un serviciu meseriaș care scârție la niște detalii (minore).

transferro-fail

6 Replies to “Transfer.ro – fail”

  1. E discutabila asta cu diacriticele. Nu toata lumea are instalate diacritice (eu, de ex., pe computerul de la serviciu nu am si nici nu le pot instala), si vad patratele in loc de sh si tz. Pana la urma e chestie de aspect: e mai putin urat sa vezi scris fara diacritice decat cu patratele.
    Salutari lui Sebi – eu mai intru din cand in cand pe site-ul asta sa mai aflu despre el. (nu va cunosc, dar i-am urmarit cazul de la inceput)

  2. Merçi pentru Sebi. Tot despre el, cred că ai citit aici postul “Panică la os!”. Cât despre diacritice, spune-mi, te rog, dacă pe computerul tău de la servici vezi corect textul de pe acest site. Mulțumesc.

  3. Buna, normal ca l-am citit 🙂 Cat poate fi de draguţ! 🙂 Eu văd pătrăţele in loc de ţ si ş la computerul meu de la serviciu, şi vad corect la ăla de acasă. Însă pot scrie cu diacritice, şi le şi văd in box-ul ăsta de editare la computerul de la serviciu. Sper sa te ajute răspunsul meu (m-am cam chinuit să scriu cu diacritice, nu sunt obişnuită 🙂 )

  4. Pana acum 2 luni mi-a mers excelent transfer.ro. De atunci am mai incercat de cateva ori, imi incarca putin si pe urma se opreste. In seara asta la fel. Acum nici pe site nu mai pot sa intru. Am incercat si metoda cu s10.transfer.ro, dar degeaba. S-a intamplat ceva cu site-ul?

  5. Nu stiu ce sa-ti zic, n-am mai folosit serviciul Transfer.ro in ultima luna (pentru ca n-am avut nevoie, nu de altceva). Dar, cam asa merge mereu: cand mai bine cand cu sughituri. Sa vezi cum e cand ti se opreste la peste 90% la un transfer mare prin 3G sau GPRS…
    Incearca si alte servere: s4.transfer.ro; s5.transfer.ro; s9.transfer.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *