B-13-BOX

Toate urările de bine și carnea cu care mi-a umplut frigiderul le returnez înzecit șoferului melteanului de trafic ce a condus azi pe la 15:00 pe Ștefan cel Mare / Barbu Văcărescu, o mașină de marcă insignifiantă (cred că un rover mai răsărit) cu numărul B13BOX.

Nu pot să-i returnez, însă, și saliva pe care și-a expus-o pe geamul meu din stânga după ce nu a putut să se reintegreze în coloana ce o depășise pe linia de tramvai, inainte de refugiul (stația) de la Dinamo. Nu a putut, pentru ca eu țin aproape de cel din fața mea atunci când dau de nesimțiți care depășesc coloana la semafor. Melteanu’ s-a ofticat, a scuipat prin geamul său din dreapta (le avea pe toate deschise ca nu-și permite sa meargă cu clima), a depășit coloana prin stânga refugiului și a încercat să mă incomodeze să-mi acroșeze oglinda stângă cu oglinda lui dreaptă. Numa’ că eu intuindu-i comportamentul am tras ușurel spre dreapta și schema nu i-a reușit. Nu a reușit nici să oprească la semnalul polițistului ce dirija traficul prin intersecție, polițist care a văzut toată scena și l-a anunțat prin stație. Un singur lucru era să-i reușească nesimțitului: după ce l-a evitat pe polițist era să lovească un pieton întârziat pe zebră.

2 Replies to “B-13-BOX”

  1. si eu tin aproape ce cel din fata si nu fac ca alti fraieri sa dau prioritate celor care nu au prioritate.
    e una din cauzele junglei traficului din bucuresti.

    am deja 3 dosare de dauna facute pe masina mea asa ca nu ma mai intereseaza caroseria dar eu nu cedez pe dreptul meu.

    o zi buna

  2. Esti un noros. Acelasi meltean m-a amenintat cu un pistol cu bile pe sos Colentina. Dupa o scurta verificare am aflat ca nu are mai mult de 8 clase si poate fi gasit in targul de masini Vitan unde vinde marfa adusa din Turcia. Este foarte des reclamat pe la sectile de politie avand un comportament foarte agresiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *