Ce tâmpit!

robinetCât de tâmpit / idiot / dereglat la cap trebuie să fii ca să arunci cu robinetul din imagine de la balcon / geam spre un grup de copii (toți sub 5 ani) care se joacă în fața blocului (alături de părinții lor) pe la opt seara? Și asta nu e prima oară… Săptămânal, ne aruncă câte ceva. De exemplu: rolă de fotoliu, os (ciolan) de vreo 15 cm, pâine uscată întreagă, cartofi, cepe și altele. Nu l-am identificat încă. Dar și când o vom face… (asta nu este o amenințare!)

2 Replies to “Ce tâmpit!”

  1. Nu contează cartierul, Doru. Aruncarea cu astfel de obiecte spre un grup de persoane se poate încadra la vătămare corporală gravă sau chiar la tentativă de omor! Faptul că criminaliștii nu au găsit amprente denotă și o oarecare premeditare. Da, am chemat poliția, care a venit in mai puțin de 5 minute (!) și care a ridicat obiectul în vederea cercetării.
    Între timp căutăm o soluție tehnică pentru supraveghere video. Vrem să montăm două camere pe doi stâlpi din parcare, camere care să fie orientate spre zona dinspre care pică aceste obiecte periculoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *