Siguranța copiilor în trafic


REALITATEA.NET – Inconştienţă părintească! Un copil este urcat pe geamul unui autoturism aflat în mers

Ia uite-l și p’ăsta, frate! Credeam că le-am văzut pe toate, dar se pare că nu-i așa…

Numărul de înmatriculare este SV-07-ZAG sau SV-07-ZAO (nu se distinge prea bine), iar filmarea a fost făcută cel mai probabil pe E85/DN2. Hai cu Poliția rutieră și Protecția copilului peste șofer! Vreau să văd o reacție!

3 Replies to “Siguranța copiilor în trafic”

  1. Stii ce ma enerveaza cel mai tare la legislatia romaneasca? Faptul ca degeaba merge cineva la autoritati cu inregistrarile astea, ca nu vor face nimic din lipsa de probe. La fel cum nu i-au facut nimic costelului ala de tirist dansator. La fel cum nu sunt retinuti hotii surprinsi de camerele de supraveghere, chiar daca sunt indentificati. Ca asa e la noi: inregistrarile video nu sunt probe.
    In cazul de mai sus, proba ar fi fost sa-i opreasca politia si sa ia declaratii si de la niste martori oculari care au vazut copilul cocotat pe geam, ca doar constatarea politiei n-ar fi fost suficienta. Ca asa e justitia in Romania si nu trebuie sa ne mai miram ca nimeni nu respecta nicio lege.

  2. Am nevoie de o vacanta 🙂 Comentariul de mai sus trebuia pus la postul cu copilul cocotat pe masina. L-ai putea muta? Scuze de neatentie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *