Și eu vreau respect!

Apropo de campania Realității, al cărei banner îl afișez și eu sus. Îmi doresc și eu tot ce e scris în manifest, dar nu cred că în rRomânia (nu, nu e greșeală de tipar!) balcanizată se poate face ceva repede. Nu mai am rabdare, sunt sătul. Am tras destul cu transplantul (autoritățile sanitare NU m-au ajutat), cu tratamentul post-transplant (se mai găsește câte un hop și p’aici) și cu multe altele. M-aș duce să plătesc impozite unora care m-ar respecta tocmai pentru că îmi achit taxele. Soluția e simplă: EMIGREZ! O voi face, nu foarte curând pentru că vreau s-o premeditez bine de tot. Dar voi pleca.

8 Replies to “Și eu vreau respect!”

 1. SI EU EMIGREZ.
  DAR TRE SA REZOLV LA ANUL CEVA:)
  AS PREFERA O TARA NEUTRA CA MAM SATURAT DE TARI PUPINCURISTE!

 2. La anu’ rezolvam. Si dup’aia plecam. Interesul meu insa nu tine de neutralitate ci de accesul la serviciile post-transplant de care are nevoie fi’miu.

 3. ai mei s-au mutat in bucuresti pt mine:)

  dar eu vreau sa emigrez ca am deja alergie cand platesc din munca mea parlamentari ca nastase, antonescu, hrebenciuc, geoana, videanu si alti nesimtiti rupti de realitate.

  si daca tot emigrez as prefera o tara unde este o mentalitate sanatoasa dpdv politic + neamestecul in treburile altor state dpdv militar.

 4. bv baieti, eu raman aici , cineva mai trebuie sa si populeze tara asta. v-as ruga totusi sa va stabiliti intr-o tara cu litoral , de preferat zona mediteraneeana. astfel nu vad cum as putea sa va vizitez 😉

 5. @Doru: Poate Adrian sa se stabileasca intr-o tara cum iti doresti tu… Eu aspir la una tot cu litoral, dar la Marea Nordului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *