Ciocolata zilei

Am primit chestia asta pe email, nu am nici un merit asupra imaginii sau a ideii dar mi se pare genială și vreau s-o împart lumii:

La cererea Kraft Foods am eliminat această imagine care, se pare, leza imaginea companiei și a produselor sale. Vezi comentariile de sub articol.

2 Replies to “Ciocolata zilei”

 1. Kraft Foods Romania S.A., in calitate de beneficiar al licentei exclusive privind utilizarea marcii „MILKA” pentru Romania, va solicitam sa eliminati imediat imaginea contrafacuta a marcii „MILKA” postata pe pagina http://www.horatius.ro, aceasta incalcand dreptul de proprietate intelectuala privind marca.
  Daca nu veti da curs prezentei solicitari in maxim 48 de ore, Kraft Foods Romania va efectua toate demersurile necesare in fata organelor competente pentru oprirea difuzarii imaginii contrafacute a marcii “MILKA” precum si in fata instantei pentru recuperarea prejudiciului creat.

 2. @Kraft: Imaginea se dorește a fi un pamflet la adresa scandalurilor din ultimile zile din industria alimentară de la noi și din Europa.
  Așa cum am spus imaginea din acest articol nu-mi aparține, nu am modificat-o eu. Am primit-o pe email așa cum la rândul său cel care mi-a trimis-o a primit-o tot pe un canal de comunicare electronică.
  Sunt sigur că intenția celui care a creat această imagine nu a vizat lezarea imaginii produselor Kraft Foods. De asemenea, nici eu nu am avut intenția de a afecta imaginea companiei sau a produselor Dvs. Ba mai mult de atât eu sunt un consumator constant al unei game largi de produse Kraft.
  Pe de altă parte, o simplă căutare cu Google Serach by Image vă oferă nenumărate rezultate, cele mai multe publicate înaintea postării de pe blogul meu. Exemple:

  Având în vedere aceste informații vă rog să reconsiderați somația Dvs. dând astfel dovadă de flexibilitate și de prezența unui simț al umorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *