Cod Verde: România prinde rădăcini

Grupul de presă Realitatea Cațavencu și-a făcut un obicei sănătos de a promova „verdele”. Odată pe lună, toate produsele sale devin verzi, începând cu logourile și terminând cu diverse acțiuni legate de protejarea mediului. În această lună, Cod Verde înseamnă trei week-end-uri cu acțiuni de plantare de arbori. Astfel, pe 15 martie la Sudiți, Ialomița, pe 22 la Dăbuleni, Dolj și pe 27 la Târgu Frumos, Iași se vor planta suprafețe importante de pădure. La Sudiți este vorba de 6,7 hectare de pădure ce a fost calamitată și care va fi replantată cu stejar, salcâm și merișor.

Eu mă duc și îi iau și pe piticii mei, pentru că vreau să învețe de mici ce înseamnă mediul, și să aibă grijă să-l conserve și să-l curețe pentru că o vor face pentru ei. Revin cu feedback, după acțiune.

4 Replies to “Cod Verde: România prinde rădăcini”

  1. trebuie sa multumim tuturor participantilor la aceasta actiune iar consiliile locale sa protejeze munca voluntara a celor implicati si saultumeasca de participare nu uitati sa protejati mediul in care traiti si v-ati nascut va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi a fost ca o zi la gratar si am plantat copaci la care vor sta copii mei la umbra si ii va proteja de alte dezastre naturale

  2. Merçi de comentariu. Totuşi, ai nevoie de puţină coerenţă în exprimare şi ceva semne de punctuaţie. Şi nu, nu a fost ca o zi la grătar. A fost chiar mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *