Bine le zice!

Dinu Patriciu oferă 10 sfaturi (măsuri) anticriză într-un articol din Adevărul. Excelent! Rămâne doar o întrebare: Pe cine susține Patriciu la prezidențialele din toamnă? Pe Crin Antonescu sau pe Radu Duda? Nu de alta, dar să știm cu cine să votăm, pentru că importantă este nu numai eliminarea marinarului de la cârma țării dar și împiedicarea prostănacului. Ceilalți candidați nu contează.

3 Replies to “Bine le zice!”

 1. si aici gresesti horatiu cu PNL si nu ma asteptam sa iti placa vreun partid politic mai ales ca ai cunoscut sistemul dinainte de 89.

  1. atata timp cat in pnl mai exista persoane care voteaza pt neridicarea imunitatii lui bombonel…..sunt persoane de genul Norica Nicolai (cazul nepoata) fara sa fie sanctionata…Tudor Chiuariu (un mucos care a facut ce ia dictat Patriciu)care a desfintat DNA la un moment dat…..
  2. sa fim seriosi cu Duda (face parte din clasa regala, numai el stie propriul interes), dar mi se pare inadmisibil sa nu ai propriile principii si sa nu lupti pt ceea ce esti si sa cauti puterea intr-un stat republican mi se pare ipocrizie.

  Iar Patriciu fireste isi urmareste propriu interes ci nu al poporului roman(intelege ca e om de afaceri)
  Are si Basescu pacatele lui dar dintre toti cei care s-au perindat la putere e singurul care s-a agitat si a dorit sa faca ceva………
  Eu ca de obicei nu merg la vot pana nu se face lumina in legatura cu 89 si adevaratii vinovati nu sunt la puscarie nu am ce sa votez in sistemul actual pt ca e clar, toti (indiferent de culoare politica) sunt in aceeasi tabara cu tradatorii si criminalii de la”revolutie”

  just my care!

 2. Să știi că-s mâhnit (să nu zic scârbit) de clasa politică. Eu consider că atât timp cât există urmașii FSN-ului (adică azi: PSD și PDL) nu vom face nimic. Tocmai de aceea, o atitudine corectă este VOTUL și nu non-votul (pentru că asta îi favorizează pe exFSNiști).
  Cât despre Dinu Patriciu, ce spune el în articolul ăla este bine. În ce privește alegerile, scopul său unic este să-l înfunde pe Băsescu, din al cărui ordin Patriciu a fost cazat după gratii pentru o scurtă perioadă. Adică răzbunare!

 3. Nu crezi ca ar trebui sa fim mai intelepti si sa nu fim masa de manevra pt clasa politica?
  Si destul ca suntem numiti pulime (poporul roman) de cei din parlament.
  N-am sa accept nici ideea sa votez pe cineva mai putin rau pt ca sistemul e corupt si fiecare partid ne abureste ca ailalti sunt de vina…….
  Si fosta CD (conventia democrata)nu este usa de biserica.
  Dupa mine as desfinta parlamentul (chiulangii, somnorosi, incapabili, ipocriti, etc) si as propune alt sistem de guvernare.
  Vrei nu vrei Basescu va fii reales ca pt nu e nici un candidat mai bun asta nu inseamna ca Basescu e un candidat bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =