Băsescu: 99% dintre români agreează manelele

Autorul afirmației din titlu este ori prost ori e manelist! Cum dracu’ poți susține așa ceva? Chiar nu mai avea cu ce să se dea pe sticlă? Nu de alta, dar ieri toate buletinele de știri numai despre asta au vorbit! După ce că nu mai ai loc de ei pe stradă, ori la Pro TV sau pe orice alt canal TV, după ce erdeeșu a băgat în grilă un program d’asta (mânca-ți-aș!), vine acum marinaru’ șef și aruncă afirmația asta. Mie ca președinte mi-ar fi rușine! Dar el nu-i președinte e bulibașă! Dacă se trezește careva să zică că acest articol este calomnios la adresa bulibașei Băsescu, atunci suntem chit, pentru că și eu consider că același șef de trib nomad mă calomniază zilnic prin mizeriile socială și umană pe care le susține în țara rromânească (nu e greșeală, sunt doi de r).

În Sighișoara văsusem sub Cetate o prăvălie de suveniruri unde se găseau tricouri cu inscripția „Anti-manelist convins!”. Se pot cumpăra și din București?

7 Replies to “Băsescu: 99% dintre români agreează manelele”

  1. nu stiu cu tricoul anti-manele cum sta treaba in Bucuresti, dar stiu ca mi-as lua vreo 3 tricouri (culori diferite, bineinteles!) cu “anti-familia-Basescu”. cel putin in sufletul meu, faptul ca n-am fost la vot incepe sa dea roade, draga Horatiu…

  2. Din păcate, uitându-mă în jur, tind să-i dau dreptate. Dar refuz să cred totuși că procentul este atât de dramatic. Și asta mă oftică: faptul că el și mulți alții (incluzândaici și una din sursele mari de manelizare: PRO TV dar și restul mass-media) nu fac nimic să stopeze acest fenomen degradant. Ba dimpotrivă, îl amplifică pentru că aduce venituri (culmea!) importante. La alții, civilizarea s-a făcut făcut (mai mult sau mai puțin oficial ori politically correct) cu forța. De exemplu, la o televizune olandeză, germană etc. n-ai să vezi niciodată ceva care să-i promoveze pe țigani (rromi, indi-rromi, jegoși, nespălați, mitocani, colorați, analfabeți, nomazi sau cum dracu’ s-or mai numi). Și nicidecum nu se mai pot numi minoritate! Sunt din ce în ce mai mulți!

  3. sa votez impotriva “a ce”?? 🙂 in loc sa faca coada la vot, romanii (adica si eu) trebuia sa scoata pietre din caldaram si sa le sparga geamurile sau capatanile “iubitilor conducatori”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *