Wishlist update

Pe ăsta l-am obținut. Pentru că există prieteni. Și tot cu sprijinul lor vine în curând și asta. Așa că cele două articole foto ies din listă.

La gadgetul telefonic o să-l las afișat tot pe HTC Desire Z. Dar sunt dezamăgit de HTC și mai ales de HTC Tattoo pe care îl am acum. Se pare că interfața/ecranul touch nu-s pentru mine. Îmi doresc un terminal modern cu 3G, multiband, WiFi, Bluetooth, FM, card, client email multi-account, sincronizare cu serviciile Google, browser Internet cu Java, Flash & stuff și tastatură fizică QWERTY. Camera foto nu este o necesitate. Mărci preferate, într-o ordine aleatoare: Nokia, Samsung (deocamdată).

Iese din listă și ăsta. Pentru că HP ProBook 4710s (tot de la prieteni) se descurcă perfect.

New entry on number one: AKAI GX-747. Sau GX-635d. Sau măcar unul din seria GX-6xx. Sau unul similar de la TEAC. Vintage sounds good!

2 Replies to “Wishlist update”

  1. Ei, pe cele de pe okazii.ro le știu pe toate. 747 este foarte scump (așa a fost mereu și are o valoare de revânzare foarte mare). Cred că 635 este candidatul. Dar tre’ să mai strâng cureaua. Scumpă nostalgia asta… Exclus să aduc din USA, am găsit cu cca. 160$ unul dar costa cel puțin 700$ transportul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 3 =