[S-a dat!] De vânzare: Mini Sistem audio HiFi Philips MZ7

Philips MZ7, the right side speaker system

În așteptarea noului meu sistem audio, care cel mai probail va fi format din incintele Monitor Audio Bronze BX2 pilotate de un receiver Pioneer VSX-921k sau Denon AVR-2113 vechiul meu sistem audio iese la vânzare.

Așadar, se vinde Philips MZ7, un mini-sistem audio Hi-Fi cu un design deosebit, mai ales pentru vremea în care a fost lansat (1999) și în care erau la modă tot felul de scule bombastice. Dintre caracteristicile tehnice amintesc doar câteva importante, celelalte sunt disponibile la cerere: putere RMS: 2x50W, incinte din lemn, de tip bass-reflex, cu 3 căi și impedanța de 6 ohmi, carusel CD cu 3 discuri (se pot schimba 2 discuri în timp ce al treilea cântă), tuner AM/FM cu sinteză PLL, 1 intrare AUX/Line-In, 1 ieșire AUX/Line-out, 1 ieșire pentru subwoofer activ, 1 ieșire digitală coaxială SPDIF (este activă doar la rularea CDurilor), dublu tape-deck cu autoreverse și CD-Sync (nu am mai folosit casete cred că de vreo 9-10 ani). Sistemul a fost achiziționat de mine, nou din rețeaua DOMO în 2001 și este în stare perfectă de funționare. Nu are zgârieturi, urme de manipulare nici pe boxe nici pe sistem, citește CDuri audio matrițate sau CD-R, telecomanda este și ea în perfectă stare. Grilele de protecție a difuzoarelor sunt și ele disponibile și în stare foarte bună. Încintelele sunt acum fixate pe perete cu sistem de prindere Voegel care se vinde odată cu sistemul.

Sistemul poate fi auzit/vâzut/probat/cumpărat. Doritorii să lase un comentariu (nu voi publica datele de contact) și vom programa audiția.

Prețul este de 500 lei. Bonus: cumpărătorul primește și un sistem multimedia 5.1 Philips A3.600. Detalii despre acesta aici.

Primele 2 imagini sunt cele oficiale, din materialele de marketing, următoarele sunt ale sistemului real.

Un review al sistemului este aici.

By Horatius

Audiophile. Lazy.