Cine sunt

Profilul meu pe Facebook

Sunt un tip comod, sociabil însă foarte selectiv în alegerea prietenilor, conservator dar în același timp și dornic de nou. Nu fumez, nu beau alcool (da, știu suma viciilor e constantă așa că faceți voi calculul și trageți concluzia).

Lucrez ca Senior DTP/PrePress/Color management. Mă ocup de PrePress de prin 1997. Multă vreme, în paralel cu asta mă ocupam și de partea de IT&C (la vechiul job) dar din vara lui 2007 m-am mutat la divizia Life Style a Grupului de presă Realitatea – Cațavencu unde m-am ocupat doar de PrePress.

Am frecventat cursurile Academiei CISCO pentru certificarea CCNA (probabil va urma și CCNP). Am urmat și cursul de Color Management de la ITtraining / Grup Transilvae.

Sunt căsătorit și am doi copii atomici baieței.

Sunt un susținător al acordului prezumat în ce privește donarea de organe post-mortem. În decembrie 2006 am donat voluntar un fragment de ficat, receptor fiind fiul meu cel mare.

Sunt audiofil (se vede și în wishlist) și îmi place muzica de calitate.

Update, dec. 2009: Colaborarea cu Realitatea – Caţavencu a încetat, lucrez ca freelancer în domeniile DTP, PrePress şi Color Management. De asemenea am revenit la vechea mea dragoste: domeniul IT.

Update, ian. 2012: am început o colaborare permanentă cu Still Print Forward ca Senior DTP, PrePress & PreMedia specialist, Color Management, PDF refining. S.P.F este o casă de producție publicitară care furnizează servicii de specialitate clienților săi, companii naționale, multinaționale și agenții de publicitate. În paralel îmi păstrez colaborările începute ca freelancer.

Update, apr. 2013: am primit o propunere grozavă de a lucra într-un domeniu în care pot îmbina tehnoredactarea profesională (DTP) cu PrePress-ul, cu electronica/automatica și cu IT-ul. Așadar, a trebuit să mă despart de Still Print Forward (mulțumesc mult colegilor de la SPF) și am început la Printman, furnizor de echipamente pentru industria grafică și de tipar.

Profilul meu pe LinkedInProfilul meu pe Google+ Profilul meu pe Facebook