Lupul nu mai păzește oile

Referitor la articolul meu de aici de pe blog și din Cotidianul, am primit un răspuns oficial de la Angst:

Stimate domn Horatiu Slavescu,

In primul rand ne exprimam parerea de rau pentru situatia neplacuta intampinata in magazinul Angst Obor si va multumim pentru informatiile pe care ni le-ati furnizat.

Apoi dorim sa ne cerem scuze pentru intarzierea cu care va trimitem acest e-mail dar o astfel de ancheta interna dureaza iar acum putem veni cu rezultatul concret al acesteia.

In urma semnalarii incidentelor observate de dumneavostra s-au luat masuri de catre persoanele responsabile si ca urmare a acestora persoana la care faceti referire a fost concediata. Speram ca pe viitor sa nu va mai confruntati cu astfel de situatii delicate!

Ne dorim ca toti clientii ce trec pragul magazinelor Angst sa aiba parte de experiente placute oferite atat de noi cat si de furnizorii nostri. Partenerii pe care ii alegem trebuie sa impartaseasca aceleasi valori pe care Angst le-a oferit intotdeuna clientilor sai: amabilitatea, orientarea catre client si atitudinea pozitiva.

Serviciile noastre de securitate sunt externalizate si, din pacate, agentiile de paza si protectie nu ne ofera intotdeauna calitatea necesara.

In continuare, pentru orice sugestie sau informatie va rog sa ne contactati deoarece parerea dumneavoastra conteaza!

Cu stima,
Maria Garoafă
_________________
Referent Marketing

Grup Angst
Tel: +40 21 352 44 00
Fax:+40 21 352 44 03
Mobil: +04 745.591.908
www.angst.ro

Răspunsul meu a fost ăsta:

Mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Și mie îmi pare rău de cele întâmplate, dar situația o consider intolerabilă, iar atitudinea respectivului agent era total lipsită față de clienți dar și față de rețeaua Angst și agenția pentru care lucra. Îmi pare rău și că, într-o perioadă mai putin roz pe piața muncii, a “pățit” o concediere, dar vorba aceea: “după faptă și răsplată”.
Vă mai mulțumesc și pentru reacția Dvs. și sper într-o cooperare pozitivă în continuare.

O zi bună,
[semnatura mea]

Deci se poate! Cu puțin civism putem să mai scăpăm de loazele astea care ne-au făcut și ne mai fac de rușine peste tot.