Băse a câștigat, SOV trebuie să se pitească

N-a ieșit cine trebuie la alegeri. Iar Băsescu nu-i are pe moguli (oligarhi sau cum s-or numi) la suflet. Așadar Vântu închide tot. Tot ce e tipărit. Păstrează doar media electronică (TV, web, radio). Azi s-a anunțat oficial în Grup că divizia Business (Busines Standard, Money Express, money.ro, The Money Channel) se închide. Divizia care (se pare) mergea cel mai bine! Astea se adaugă la produsele parcate deja din Lifestyle, a căror soartă nu este nici acum clară. Se pare că nu-s vândute ci doar s-a acordat dreptul de utilizare a mărcilor (pentru doar două luni!).

În timp ce scriam astea a venit și comunicatul intern care sună așa:

Incepand de anul viitor, Grupul Realitatea-Catavencu se va concentra din punct de vedere strategic pe media digitala, prin consolidarea si dezvoltarea produselor tv, radio, online si digital signage.

Ca o consecinta directa si imediata a acestei decizii strategice, de la 1 ianuarie 2010, Grupul nu va mai fi implicat in editarea publicatiilor Cotidianul si Business Standard. In acest moment, se poarta negocieri pentru vanzarea companiei Newsin.

R.I.P Realitatea – Cațavencu…