Z200

Boxe active 10W: Logitech Z200

Înainte de a lista produsul și prin alte părți îl arăt aici.

De vânzare: boxe active Logitech Z200 10W, un set de boxe 2.0 active pentru PC care au constituit o surpriză foarte plăcută. Sunt chiar potente și sună bine pentru un set din gama asta de preț. Intrarea e una singură, via un jack TRS de 3,5 mm, au un buton masiv de volum pe front și un reglaj de ton pe lateral. Suplimentar se mai pot conecta la o pereche de căști via mufă jack de 3,5 mm pe panoul frontal (dasy-chain, ca să nu mai deconectezi boxele de la sursa de sunet).

Caracteristici tehnice: Logitech Multimedia Speakers Z200 Technical Specifications

Set cumpărat de la eMAG în decembrie  2022, utilizat modest împreună cu un televizor al cărui sunet era execrabil, iar astea erau conectate la portul de căști. Se vinde pentru că acum stă degeaba și e păcat. Ambalaj original intact, fotografiile sunt reale, se poate face probă.

Preț: 150 de lei pentru cine întreabă, iar pentru cine cumpără mai vorbim. Transportul e achitat sau chiar organizat de cumpărător, de preferat cu colectare de la un pachetomat din apropiere (am Easybox / Sameday, FanBox / Fan curier dar și DPD și Cargus).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.