cnas.ro fail!

formualr-cnasCum altfel? Am vrut să trimit articolul meu anterior la CNAS (nu dau link!) Găsesc pe pagina lor, sus în dreapta, un butonel E-mail. Dau click cu încredere, apare formularul, îl completez, și chiar când să apăs pe Trimite văd textul:

Atentie! Pentru a putea folosi acest formular aveti nevoie de un cont de email corect configurat in Outlook!

WTF?! Nu se poate face un formular care să trimită mesajul direct? Trebuie să am neapărat un client de mail pe calculatorul de pe care postez mesajul? Dacă nu e calculatorul meu? Dacă nu folosesc Outlook? Poate că am Thunderbird (gratuit, sigur, eficient) sau poate prefer un serviciu de webmail (Gmail rulz!) Site-ul este programat în ASP, se poate face, sunt sigur. La fel ca și în PHP.  Dar la sereleul din Baia Mare care a câștigat licitația șpaga pentru facerea site-ului nu se poate face un formular adecvat mileniului trei și erei Web 2.0.

sondaj-cnasȘi asta e tot de la ei. Rezultatul era predictibil, dar nu mă așteptam la procentele astea. Asta pentru că la CNAS lucrează neshte băetzi dăshtepzi care-s buni să sugă bani în loc să-i cheltuiască eficient. Ce naiba o fi fost în capu’ ăluia de a hotărât publicarea sondajului pe site?