Eu zic să lăsăm medicii acolo unde le e locul…

… adică în spitale și clinici. Aud că PCR (Partidul Comasat Român) are reale probleme în a produce un catindat la Primăria Buricureștilor. Noua elucubrație e în forma propunerii unui doctor. Acu’, omu’ ăla precis e priceput la ce a făcut până acum. A îndreptat oase, conduce un spital, are ceva afaceri în domeniul med/pharma. Bro, hai să-l lăsăm în pace, nu de alta dar chiar e bun acolo unde e.

În altă ordine de idei, Bucureștii au mai avut un primar doctor și tot manager la vremea aia la același spital. Numa’ că ăsta a fost praf și a făcut orașul pulbere. Și pentru că observ că lumea uită (vezi și Colectiv și candidatura lui Piedone, altă lepră), vă aduc aminte și cum îl chema pe dotore primar: Sorin Oprescu. Știți și unde e? Se furișează de DNA, care vrea să-l tragă de urechi pentru năzbâtiile din mandatul de primar.

Voi vă dați seama ce problemă incomensurabilă au ăștia în PCR? Alegerile sunt în mai puțin de trei luni și ei nu au candidatul? Asta în condițiile în care chiar ei au stabilit data alegerilor! Câtă competență, câtă pricepere, ce genii politice! Jdămii dă șpecialiști în rândurile lor și ei nu au un candidat.