Nu vreau să emigrez!

Mi-a surâs ideea emigrării de câteva ori în trecut, mai ales în perioada în care având probleme grave cu Seba autoritățile mi-au promis sprijinul dar mi l-au fluturat prin părți. Nu vreau să emigrez. Aș lăsa prea multe aici. Familie,  prieteni, colegi (și acum am un job care îmi place – a nu se înțelege că joburile din trecut nu mi-au plăcut). Nu vreau să o iau de la zero în altă parte, simt că nu mai sunt atât de adaptabil, iar copiilor mei le-ar fi foarte grea trecerea peste barierele lingvistică și socială.
Aș vrea să nu am motive de emigrare. Ar fi fain ca cei care au plecat să aibă motive de întoarcere (pentru că nu de bine au plecat de aici). Din cauza aceasta e important votul de azi.
Trebuie să nu uităm că acum 25 de ani, în decembrie ’89, au fost oameni care au făcut sacrificiul suprem pentru ca noi să putem gândi, vorbi ori scrie liber. Cei care au furat puterea atunci și au impus “socialismul cu față umană” sunt astăzi sub umbrela PSD. Ponta e copilul lui Iliescu și al lui Năstase. Fanii PSD și ai BOR sunt (elegant spus) ipocriți când susțin ca Iohannis nu este potrivit pentru postul de președinte al României.
Vă plac mașinile germane, consumați bere și / sau orice alte produse nemțești dar nu acceptați ca un cetățean român de etnie germană să candideze? Dănuț Nefericitul și toată gașca precum și fanii lor să-și țină gura și să-și bage mințile în cap și să nu se mai implice în politică pentru că oficial România este un stat laic și nu unul exclusiv ortodox. În plus, art. 4, al. 2 din Constituție zice că:

România este patria comună si indivizibilă a tuturor cetățenilor săi, fără deosebire de rasă, de naționalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenență politică, de avere sau de origine socială. (sursa)

Așadar, Iohannis e bun.
Nu avem nevoie de un plagiator arogant și mincinos. Avem nevoie de bun simț (că președintele jucător a fost și cam bădăran, deh, e deformație profesională marinărească), avem nevoie de o imagine bună, de calm. Avem nevoie de o schimbare.
Azi votați dar nu pontați! Eu votez dar nu pontez. Așa nu voi emigra și poate că s-or mai întoarce și alții.