Răspunsul Mega Image

Legat de aritmetica mea de zilele trecute azi am primit un telefon. La capătul celălalt al antenei, o voce amabilă și simpatică (ba în plus a avut răbdare să-i mai spun niște ofuri client-side) s-a scuzat pentru neplăcerea produsă, pentru problema de comunicare existentă în magazin și mi-a explicat că, într-adevăr, a fost o campanie DORNA 5+1 dar campania s-a încheiat pe 2 octombrie (ghinionul meu, eu am cumpărat pe 4).

Legat de faptul că eu am comentat că la ei baxurile sunt desfăcute și la raft sunt doar PETuri, explicația a fost că rețeaua MegaImage este magazin de proximitate nu super/hypermarket, politica companiei fiind orientată spre cumpărături în cantități mai mici de un bax. Dar, la cerere orice angajat de la raft poate oferi din depozit un bax nedesfăcut. Tot acesta este și motivul pentru care nu sunt prezente în gestiune codurile de bare de pe baxuri sau cutii ci doar de pe produsele individuale. Dacă le-ar explica casierelor la fel de răbdător cum mi-a explicat mie pentru ca apoi casierele să explice clienților pretențioși bătuți-n-cap ca mine cum stă treaba nu am mai ajunge în situații d’astea în care clientu’ cere explicații la centru. (Moamă, ce de „explicații” am băgat în fraza asta!).

Pe de altă parte vocea căreia cu părere de rău nu i-am reținut numele m-a invitat la magazinul cu pricina să recuperez contravaloarea unei sticle de 2l de Dorna (cu alte cuvinte, o greșeală recunoscută: comunicarea) dar am trecut peste acest detaliu, reacția „centrului” fiind mai importantă, zic eu. Sper să se simtă și în magazin(e) concluzia trasă din această discuție.

Mega Image