Today I hate

  • vremea asta care nu ține cu noi. Noapte de 3°C în mai, la București. Încălzire globală? Nope. Vine glaciațiunea. Evident că atunci când s’o (supra)încălzi o să fiu la fel de nemulțumit.
  • RADET, care nu se sincronizează niciodată cu nopțile reci și care nici nu o să ne mai pompeze căldură până în noiembrie.
  • TVR HD că s-au gândit ei să scoată din program una dintre cele mai bune emisiuni importate de la BBC: Later with Jools Holland. Pentru cine nu știe cine-i Jools poate începe de aici.
  • inteligenții de la Rozin Photography (nu le dau link, că nu merită) pentru că trag mâța de coadă, tărăgănează lucrările, aburesc clienții, iar pentru o nuntă care a avut loc în septembrie 2010 (sunt opt luni de atunci!) nu au livrat nici acum (toate) materialele contractate, iar cele livrate către beneficiar sunt incomplete și într-o formă nepotrivită cu posibilitățile de redare/prelucrare ale clientului. Aviz amatorilor!

Later edit: prognoza pentru noaptea asta e de 2°C! Am sunat la RADET și mi-au zis că cei din Consiliul General al Primăriei hotăresc dacă se dă sau drumul la căldură. Păi câți dintre pedeliștii ăia stau la bloc? Nici unu’.