Today I hate

 • vremea asta care nu ține cu noi. Noapte de 3°C în mai, la București. Încălzire globală? Nope. Vine glaciațiunea. Evident că atunci când s’o (supra)încălzi o să fiu la fel de nemulțumit.
 • RADET, care nu se sincronizează niciodată cu nopțile reci și care nici nu o să ne mai pompeze căldură până în noiembrie.
 • TVR HD că s-au gândit ei să scoată din program una dintre cele mai bune emisiuni importate de la BBC: Later with Jools Holland. Pentru cine nu știe cine-i Jools poate începe de aici.
 • inteligenții de la Rozin Photography (nu le dau link, că nu merită) pentru că trag mâța de coadă, tărăgănează lucrările, aburesc clienții, iar pentru o nuntă care a avut loc în septembrie 2010 (sunt opt luni de atunci!) nu au livrat nici acum (toate) materialele contractate, iar cele livrate către beneficiar sunt incomplete și într-o formă nepotrivită cu posibilitățile de redare/prelucrare ale clientului. Aviz amatorilor!

Later edit: prognoza pentru noaptea asta e de 2°C! Am sunat la RADET și mi-au zis că cei din Consiliul General al Primăriei hotăresc dacă se dă sau drumul la căldură. Păi câți dintre pedeliștii ăia stau la bloc? Nici unu’.

  Published
  Categorized as Personale

  By Horatius

  Audiophile. Lazy.