Transfer.ro – fail

Acu’ vreo zi – două, dau să transfer ceva via transfer.ro. Completez toate cele (email destinatar, email expeditor, indic fișierul de transferat, bag și un mic comment), iar la sfârșit introduc codul antispam afișat. Apoi click pe [UPLOAD]. Da’ n-a mers… Mesajul de eroare:

Eroare! Numarul introdus de dvs. este gresit! Reincearca!

Băi frate! Ce poate fi greșit la un cod de 4 cifre? L-am reintrodus, tot n-a vrut. Până nu am dat refresh la pagină (și completat iar toate câmpurile) n-a vrut! În altă ordine de idei, băieții de la WebMaker (cei care au făcut transfer.ro) ar trebui să învețe și românește, în afară de limbile străine pe care le vorbesc deja. Ei zic că

WebMaker este o echipa de profesionisti in programare, design si optimizare web. Ca limbi straine, vorbim engleza, franceza, spaniola si turca. Cunoastem si urmatoarele concepte: PHP, MySQL, JavaScript, OOP, SWF, AJAX, XML, Web2.0, RSS,SEO, FLASH, DRM, Linux sau VideoStreaming.

Vreau să zic că puteau să folosească diacritice.

O altă chestie care nu mi-a reușit la transfer.ro a fost introducerea mai multor destinatari (știu, maxim 5) în câmpul respectiv. Adică, de scris i-am scris, dar apăsarea lui [UPLOAD] genera un mesaj de eroare. Un serviciu meseriaș care scârție la niște detalii (minore).

transferro-fail