Care-i treaba cu lista?

Articolul meu anterior a creat câteva dispute. Din păcate, cei care nu au înţeles care-i treba cu lista asta nu comentează pe aici, pe blog. Motiv pentru care trebuie să fac nişte precizări.

Sunt convins că fiecare are o astfel de listă, mai mult sau mai puţin (s)pusă pe hârtie. Fiecare are pe această listă diverse lucruri, de la banalităţi până la chestiuni foarte importante. Lista mea conţine repre pe care eu mi le doresc dar nu oblig pe nimeni să mi le ofere. Sunt nişte repere care mi-ar face traiul mai uşor şi munca mai eficientă, dar viaţa mea nu depinde ele. Mă pot lipsi de oricare dintre ele. În plus, să fim serioşi, uitaţi-vă mai bine la conţinut: primul reper este (nejustificat de) scump. Al doilea este banal. E doar un telefon, e adevarat că e unu’ deştept. Aş putea foarte bine să-l în locuiesc cu un Android Phone (HTC Hero, HTC Magic, Nexus One sau mai bine cu noul HTC Bravo). Şi s-ar putea să o fac. Al treilea şi al patrulea sunt suficient de tehnice încât n-aş lăsa pe nimeni să mi le achiziţioneze. De altfel, toate gadgeturile pe care mi le-am dorit mi le-am achiziţionat singur.

Şi, în încheiere, aviz pentru acest week-end: piticii mei au varicelă (la unu’ e în curs de vindecare, la celălalt d’abia i-a erupt aseară. Eu v-aştept pe toţi, dar numai dacă ignoraţi lista. Şi gătesc ceva bun!